Tänään klo n. klo 15.30 torppa tyhjeni Kaskisiin ja minulla alkoi viikonloppu itseni kanssa. Lähdin samantien kaupungille tankkaamaan elimistöni täyteen valkosipulia, ai ai aii!! Sen jälkeen tein yli kolmen tunnin kävelytreenin vaeltaessani kaupungilla. Yritin löytää sopivat "bella figura"-kengät. Ei löytyny. Kun pitäis olla: naiselliset ja korolliset, niissä pitäis olla rokkia, niillä pitäis pystyä KEVYESTI tekemään tuo yli kolmen tunnin kävelytreeni, pitäis sopia farkkujen, hameen ja highwaterien kanssa, pitäis olla trendikkäät mutta ei teinikkäät, niissä pitäis samalla olla yksityiskohtia ja minimalismia, ja mikä tärkeintä: ne pitäis olla aivan tajuttoman hyvännäköiset; MYÖS siroina neliykkösinä! Sanovat että mulla on haastavat vaatimukset, pitäis kuulemma hankkia useammat kengät.. Pah..

Kenkäkauppakierroksen jälkeen hain kaupasta laatuperjantaihin: karkkipussin, sisustuslehden, naistenlehden, tölkin kuivaa omenasiideriä ja kaksi pulloa mango-omena-juotavaajugurttia.

Kauppareissultani palattuani kävin kevyen taiston Luciferin kanssa. Voitin, ja tulin tänne yläkertaan koneelle. Yks ilta mietin (kun olin hävinnyt L:lle), että yksi kaikkien aikojen nerokkaimmista keksinnöistä on juuri tämän samaisen sarvipääluciferin kehittelemä televisio. Tv päälle ja hokkuspokkus, sielu pois! Naps, ja katse tyhjenee. Kaikki tietää mistä puhun. Melkein joka päivä käyn taistoni ja vaihtelevalla menestyksellä voitan tai häviän, niinkuin varmaan moni muukin. Toisaalta, kyllä sieltä toisinaan jotain hyvääkin tulee..

Olen alkanut laskea päiviä Roomanmatkaan. 18. Huomenna aamupäivällä laatulauantai alkaa kampaajalla, sen jälkeen lounas itseni kanssa, otan ehkä lasin viiniäkin. On tää elämä vaan on se!!